okonek Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 O jejku czym ja sobie zasłużyłem na fotkę Admina? Bardzo dziękuję. Jak to czym Tylko i wylacznie swoja praca wpakowana w tak piekny model. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 5 Lipca 2006 Autor Share Napisano 5 Lipca 2006 Dziękuję Okonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Odcinek 10 czyli kto szuka ten znajdzie Udało mi się w końcu rozgryźć jak w prawdziwych Bradleyach mocowane jest do boków wyposażenie. Znalazłem takie oto zdjęcia, z których wynika, że do burt przyczepiane były taśmy http://fas.org/man/dod-101/sys/land/m2-bradleymoving.jpg a dopiero do nich plecaki. W celu ich odwzorowania pomalowałem taśmę maskującą Tamiyi, pociąłem na 2 mm paski i wyciąłem w nich dziurki. I tak to wygląda: A w tych bardziej teraźniejszych pojazdach mocowania wyglądają następująco: http://data.primeportal.net/m2_iraq/dmg/Dsc04556.jpg Eduard robi nawet odpowiedni zestaw fototrawiony z tymi uchwytami i pasami: Link Teraz już tylko dokleję pozostały ekwipunek i mam nadzieję, że po niedzieli będę mógł Was wreszcie zaprosić do galerii (i zabrać się w końcu za Leoparda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Fajnie wygląda i jak na nową pancerke to mi się podoba. Jak już go traktujesz workami, plecakami i łużkami polowymi, to tak troce bałaganu tam obok wieży mogłoby być (natura amerykańska), czyli jakie karabinki serii M, hełmy, kewlary wiszące, może i jakaś flaga narodowa rozciągnięta na przednim pancerzu I ostatnio na TVN 24 widziałem podobnego bradley'a z małym arsenałem zdobycznej broni (AK-47,RPG-7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 Dzięki za opinię, ale bałaganu to raczej robił nie będę, bo mi koncepcyjnie do dioramy nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 Odcinek 11 czyli Happy End I oto wreszcie nadszedł upragniony moment, w którym mogę Wam zaprezentować całkowicie skończonego Brada. Powiem tylko, że do obłożenia go wykorzystałem ekwipunek z 2 zestawów Tamiyi: 35141 - Modern U.S. Accesory Set i 35266 - Modern U.S. Military Equipment Set. A teraz nie ględzę już więcej i zapraszam wszystkich do galerii: viewtopic.php?t=1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi