Jaśko2002 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Cześć wszystkim! Ostatnio przeglądając moje modele pomyślałem,że fajnie to by było upchnąć w jedno miejsce pierwszy model zlepiłem kropelką w 2010 mig 21 revell 1/72 rok póżniej dostałem to : mig 29 red swifts revell 1/144 i przerwa ... w 2012 postanowiłem zajrzeć na to forum dowiedziałem się co nieco o MODELARSTWIE i skleciłem to messershmitt bf 109 airfix 1/72 czyli pierwsze COŚ co można by nazwać modelem i znowu przerwa ... i w 2014 wróciłem do hobby pak 36 1/35 zvezda praga RV first to fight 1/72 po drodze były jakieś próby na WH , jakiś innych 1/72 itp no i 2015 figurka tamiyi a reszta to jakieś resztki pierwsze próby z aero .. i kolejne próby , tym razem figurki hetzer 1/35 academy nie ma kół i gąsek ,bo dam go na dioramkę, bedzie się przeprawiał prze rzekę i nadszedł rok bierzący odkryłem w pełni magię weatheringu i zacząłem próbować tiger I 1/72 revell konkursowy mig 21 mf 1/48 academy i od konkursu odstawiłem modelarstwo i jakoś się za nie nie brałem zrobiłem porządek w warsztacie ... w materiałach , narzędziach i INFORMACJACH i postarzyłem tego mini z burago... znalazłem go w piwnicy , po przeprowadzce , nie ma opon i foteli , ale jest takim kolejnym POWROTEM ... i co najmniej drugie tyle w drodze pozdrawiam , Jasiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Fajnie widać jak się rozwijasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted December 2, 2016 Author Share Posted December 2, 2016 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Widać bardzo duży postęp! Szczególnie spodobał mi się wheaternig pojazdów strażackich- Citroena HY i Renaulta 1000kg 4x4 z Amercomu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Weathering strażaków , to jeden z pierwszych , więc nie jest idealnie , ale tych straży mam cały regał Muszę sie za nie wsiąść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Kolekcjonujesz też modele samochodów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Łomatkoboska jeżeli to jest rozwój (uwzględniając wiek) to będziesz się niestety baaaardzo długo rozwijać. Camion wygląda jakby przynajmniej godzinę jechał za szambiarką z otwartym spustem, a moje ukochane Mini jakby komuś w środku D wybuchła, a potem przechodnie na niego wymiotowali. Wnioski. Załóż warsztat od początku roboty i się pytaj. Pierw porządnie sklej model i pomaluj tylko jego, a nie razem z nim aerograf. I słuchaj się bardziej doświadczonych, a nie rób jak Ci się wydaje i aby szybko... Gwarantuje szybkie efekty. Kubeł zimnej wody na głowę to pierwszy Level. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśko2002 Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Dzięki za radę , ale co do straży , czy mini , to taki był mój zamysł , mini miał być zardzewiały , a camion zabłocony i usyfiony A kolekcjonować , to kolekcjonowalem kiedyś tylko te straże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts