konrad1 Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 No ładny robi wrażenie czekam na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 To są takie "wypustki" ( nie wiem jak to inaczej nazwać ) aby ułożyć tarczę idealnie równo. Tarcza ma takie wcięcie i wtedy równo można je skleić - unikamy przez to krzywych tarcz ( z jednej strony zacisk niżej niż z drugiej ). Poza tym po założeniu felgi będzie to nie widoczne Hmmm... Wiem co to jest, raczej miałem na myśli "czy nie dałoby się tego jakoś zamalować?". Tak pozatym to mam nadzieję, że będzie to niewidoczne po założeniu felg. Życzę powodzennia przy wykańczaniu tych kilku relacji (Mazdy, Nissana i Kamaro), które śledzę od samego początku i które mi się podobają ze względu na dbałość o model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki maciekw. Mazda czeka na szpachlówki Tamiyi, a Nissan już przygotowany i czeka na nowe farby z palety Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Po dłuższej przerwie nastąpiły prace: Karoseria pokryta podkłdem Surfacer 1200: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 26 Stycznia 2008 Usunąłeś konto z "photobucket", bo w każdej twojej relacji poznikały zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Nie konto tylko wszystkie zdjęcia bo mi się limit kończył...nie pomyślałem że jak usunę zdjęcia to wszędzie znikną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Spróbuj powymieniać te zdjęcia, a jak się nie da to może pousuwamy te ostatnie posty bez fotek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Po długiej nieobecności Camaro powraca z nowym kolorem. Arctic Silver z palety Porsche, oczywiście Zero Paints: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi