klima1 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Europa: NRD, WęgryFinlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Ps. Im więcej ogladam zdjęć MAz-a tym bardziej mam ochotę kupić model Trumpka. Ja mam w tym roku osiemnastkę i też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Sprzedawca w modelarskim powiedział mi, że Trumpek w zapowiedziach ma jeszcze późną wersję produkcyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Właśnie dostałem dzis ten modelik w wersji Late. I pytanko , ma ktoś schemat malowania , zdjęcia tego potwora w malowaniu z bliskiego wschodu , żeby był piaskowy .....czyli idealny do poobijania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Erni! Kiedyś się do Ciebie odezwałem na gg. Jak masz numer to odpisz. Jak nie to ja się odezwę. Z piaskowym może być problem. Ale to nie dyskusja na posty byłbyś chętny do projektu grupowego? Ty, Robert i ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi