Tomek Hejmo Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Ps. Im więcej ogladam zdjęć MAz-a tym bardziej mam ochotę kupić model Trumpka. Ja mam w tym roku osiemnastkę i też mi się podoba Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Sprzedawca w modelarskim powiedział mi, że Trumpek w zapowiedziach ma jeszcze późną wersję produkcyjną Cytuj
Erni Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Właśnie dostałem dzis ten modelik w wersji Late. I pytanko , ma ktoś schemat malowania , zdjęcia tego potwora w malowaniu z bliskiego wschodu , żeby był piaskowy .....czyli idealny do poobijania:) Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Erni! Kiedyś się do Ciebie odezwałem na gg. Jak masz numer to odpisz. Jak nie to ja się odezwę. Z piaskowym może być problem. Ale to nie dyskusja na posty byłbyś chętny do projektu grupowego? Ty, Robert i ja? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi