Wujmer Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Prezentuję zdjęcia mojego pierwszego modelu którego wykonałem już jakiś czas temu a na modelu zdążył się zgromadzić kurz.Lakier z założenia nie miał być w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 no jak na pierwszy model to fajnie wyszedł i nie ma się czego wstydzić tak jak w moim przypadku XD moje pierwsze modele nie nadają się żeby je na półkę postawić nawet pierwsze co rzuciło mi się w oczy to widoczne łączenie części na baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujmer Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 Jest to niestety widoczne bo nie wiedziałem i w sumie nadal nie wiem jak to obrobić nie rysując chromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Jakbyś nie kombinował to i tak naruszysz chrom. Najlepiej wymoczyć w Krecie albo w Cleanlux-sie , skleić , oszlifować i pomalować . Jeśli malujesz aerografem to Chrom Silber Testorsa bardzo ładnie zastępuje fabryczne chromy. A Kenio ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujmer Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2016 Może to kiedyś poprawię bo nie miałem aeografu wtedy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi