Wujmer Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Prezentuję zdjęcia mojego pierwszego modelu którego wykonałem już jakiś czas temu a na modelu zdążył się zgromadzić kurz.Lakier z założenia nie miał być w połysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtosDK Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 no jak na pierwszy model to fajnie wyszedł i nie ma się czego wstydzić tak jak w moim przypadku XD moje pierwsze modele nie nadają się żeby je na półkę postawić nawet pierwsze co rzuciło mi się w oczy to widoczne łączenie części na baku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujmer Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 Jest to niestety widoczne bo nie wiedziałem i w sumie nadal nie wiem jak to obrobić nie rysując chromu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Jakbyś nie kombinował to i tak naruszysz chrom. Najlepiej wymoczyć w Krecie albo w Cleanlux-sie , skleić , oszlifować i pomalować . Jeśli malujesz aerografem to Chrom Silber Testorsa bardzo ładnie zastępuje fabryczne chromy. A Kenio ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujmer Posted December 26, 2016 Author Share Posted December 26, 2016 Może to kiedyś poprawię bo nie miałem aeografu wtedy jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts