krzysd Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Witam, to mój pierwszy post na tym forum, zatem się przedstawię. Mam na imię Krzysiek, 44 lata, drugi raz próbuje wrócić do modelarstwa , do tej pory byłem raczej kibicem modelarskim, ograniczającym się do przeglądania wątków na tym i innych forach modelarskich. Mam w szafie rozpoczętych parę projektów lotniczych w skali 1:48 i jedną, na razie oblachowaną Pantherę w tej samej skali. Przy okazji przeglądu warsztatu znalazłem takie oto cudo, które jako ciekawostkę chciałbym Wam pokazać Aerograf jest zupełnie nowy, nigdzie nie ma śladów farby i ewentualnych odbarwień po rozpuszczalnikach. Przez przypadek za nie pamiętam jakie pieniądze go kupiłem, nie patrząc w pudełko schowałem do szafki i zapomniałem... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Fantastyczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysd Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 A może ktoś wie w jakich latach były produkowane? Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Sprzęt wpyteczny! Będziesz nim malować modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysd Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 Z tego co widzę, to on jest jednofunkcyjny - zatem malowanie nie ma sensu, a szkoda mi go brudzić - raczej eksponat muzealny :-) Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 19 Grudnia 2016 Fajny kategoria vitage ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 ZAchować dla potomności , jako pomnik Polskiej myśli technicznej i żywy dowód samodzielności i samowystaczalności ! Jak malować to tylko H&S i wyłacznie Gunze -- AMEN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi