naosi2 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Przedstawiam wam kolejny model. Volvo prosto z pudła. Niestety model ma kilka wad, ale mam nadzieje że w następnych projektach będzie lepiej. Jedynie co zostało zmienione/dodane: Wycięte otwory w atrapie, zmieniona podłoga, wycięte drzwi oraz dodany mechanizm podnoszenia kabiny. Jest to mój pierwszy model w którym użyłem weathering`u. Podstawka wykonana z maty firmy polak oraz płyty betonowe z masy gipsowej. Edytowane 6 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 W niektórych ujęciach jak prawdziwy. Jedynie nowe opony mi się rzuciły w oczy. Dla mnie świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 To samo odczucie, co kolega Enten. Opony absolutnie nie pasują do reszty. Jeśli nie dasz rady ich spiłować, to przynajmniej domaluj jakieś błoto itp. Reszta, co prawda nie moja bajka, ale wygląda super. Czy ten stopień z blachy ryflowanej był w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Postaram się zrobić coś z oponami lecz zdjęcie z felg graniczy z cudem ponieważ ranty są całkowicie inne niż nowe wersje italeri. Co do stopni to jest zwykły plastik lecz zostały wycięte otwory wiertłem 1mm, pomalowane na srebrno i puszczony wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2016 Postaram się zrobić coś z oponami Ja bym z kilku opon spuścił powietrze. Uwielbiam takie opuszczone pojazdy. Mam kilka ciężarówek i chyba zrobię z nich takie "zwraczone piękności". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Co.... lub kto... zjadło mu tak fotel?!? :) Model bardzo fajnie się ogląda... Fajnie to zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Super, w niektórych momentach jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Wielkie dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon235 Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 tylko na przednim prawym kole brakuje tej nakrętki na piaście koła A tak ogólnie to baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Dekielek już jest przyklejony. Zapomniałem na początku napisać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Postaram się zrobić coś z oponami lecz zdjęcie z felg graniczy z cudem ponieważ ranty są całkowicie inne niż nowe wersje italeri. Co do stopni to jest zwykły plastik lecz zostały wycięte otwory wiertłem 1mm, pomalowane na srebrno i puszczony wash. Tak myślałem, że nie dasz rady ich zdjąć, dlatego pisałem by je tylko przybrudzić, ewentualnie możesz miejscami trochę spiłować by wyglądały jak używane. Odnośnie stopni, to źle się wyraziłem. Chodziło mi o ten podest z blachy ryflowanej za kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 To również plastik i tak samo potraktowany jak stopnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Bardzo podobają mi się takie pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Piękny wrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 6 Maja 2018 Autor Share Napisano 6 Maja 2018 Foty poprawine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 7 Maja 2018 Share Napisano 7 Maja 2018 Jak na pierwszy, rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi