Rafał B Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego 17 godzin temu, Greif napisał: Jakiś felerny wypust bo plastik okrutnie kruchy... No niestety, taki jest właśnie Miniart, to cecha charakterystyczna ich plastiku. Z drugiej zaś strony fajnie reaguje na cienki klej tamki i np w ichnich figurkach, gdy zmieniamy układ rąk, czy nóg, można go wówczas zamiast szpachlówki, traktować jako wypełnienie ubytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 21 Lutego @Mariusz 72no wczesne III są śmieszne, mam jeszcze pozostałe czyli A,B i D kiedyś może staną razem przed garażem no i jeszcze Stug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego No mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 godziny temu Autor Super Moderator Share Napisano 4 godziny temu B w trakcie, no mam niestety wersje z babolem, tzn pierwszą serię gdzie Miniart dał ciała i poprawiał w późniejszym okresie, tzn części mi dosłali ale instrukcja ma sporo różnic i dopiero jak na to wpadłem ściągnąłem z netu no to dłubię dalej. tutaj widać różnice w przedziale silnikowym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi