myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Napisano 29 Grudnia 2016 Taki sam wątek jaki założyłem na pwmie dawno dawno temu. Chodzi o to że w jakości/składalności modeli najlepiej zasięgnąć języka u ludzi, stwierdziłem że pytanie pojedynczych osób jest nieco pracochłonne i może zostać uznane za lekką nachalność. Tak więc co jakiś czas będę zamieszczać tu propozycje jaki model kupić i wykonać w następnej kolejności i pytać który jest z nich najlepszy itp. taka luźna dyskusja na temat różnych modeli. W tej chwili nachodzi mnie ochota na MiG-a 29 od Zvezdy w 72' lub jakiegoś F-16, także w 1:72, czy są jakieś godne polecenia falcony na rynku (oprócz Tamiyi)? Pozdrawiam i zapraszam do włączenia się do dyskusji ) Cytuj
Kapitan Bomba Napisano 29 Grudnia 2016 Napisano 29 Grudnia 2016 A to ci nie wystarczy ? viewtopic.php?f=56&t=54587 Cytuj
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Napisano 29 Grudnia 2016 Niby tak, ale to samo możnaby napisać każdej osobie która zakłada wątek w tym dziale :// Cytuj
Solo Napisano 30 Grudnia 2016 Napisano 30 Grudnia 2016 lub jakiegoś F-16, także w 1:72, czy są jakieś godne polecenia falcony na rynku (oprócz Tamiyi)? Nie są najgorsze F-16 Hasegawy, ale w porównaniu z Falconami Tamki to jednak jest różnica kilku klas. Ale da się z nich zrobić porządny model, choć spasowanie jest niezbyt imponujące, rzekłbym. Przynajmniej ja tak miałem w mojej Sufie. Jeśli chcesz koniecznie F-16 w 1:72, to zdecydowanie Tamiya, tylko ta ostatnia wersja, z nowych form. Cytuj
myszoskoczek Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Napisano 30 Grudnia 2016 Jak ma się do reszty f-16 od revella? Słyszałem że zarówno a jak i c są godne polecenia, ktoś sklejał i się wypowie? pozdrawiam, Kuba Cytuj
karambolis8 Napisano 30 Grudnia 2016 Napisano 30 Grudnia 2016 Są przyzwoite. Lepsze od Italeri, Hasegawy i Academy, choć nie bez wad. Największa to trochę krzywy nos - trzeba go podszlifować od spodu. Cytuj
myszoskoczek Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Napisano 30 Grudnia 2016 Dzięki za opinie, chyba zdecyduję się na szesnastkę od revella ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi