myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Taki sam wątek jaki założyłem na pwmie dawno dawno temu. Chodzi o to że w jakości/składalności modeli najlepiej zasięgnąć języka u ludzi, stwierdziłem że pytanie pojedynczych osób jest nieco pracochłonne i może zostać uznane za lekką nachalność. Tak więc co jakiś czas będę zamieszczać tu propozycje jaki model kupić i wykonać w następnej kolejności i pytać który jest z nich najlepszy itp. taka luźna dyskusja na temat różnych modeli. W tej chwili nachodzi mnie ochota na MiG-a 29 od Zvezdy w 72' lub jakiegoś F-16, także w 1:72, czy są jakieś godne polecenia falcony na rynku (oprócz Tamiyi)? Pozdrawiam i zapraszam do włączenia się do dyskusji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 A to ci nie wystarczy ? viewtopic.php?f=56&t=54587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2016 Niby tak, ale to samo możnaby napisać każdej osobie która zakłada wątek w tym dziale :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 lub jakiegoś F-16, także w 1:72, czy są jakieś godne polecenia falcony na rynku (oprócz Tamiyi)? Nie są najgorsze F-16 Hasegawy, ale w porównaniu z Falconami Tamki to jednak jest różnica kilku klas. Ale da się z nich zrobić porządny model, choć spasowanie jest niezbyt imponujące, rzekłbym. Przynajmniej ja tak miałem w mojej Sufie. Jeśli chcesz koniecznie F-16 w 1:72, to zdecydowanie Tamiya, tylko ta ostatnia wersja, z nowych form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Jak ma się do reszty f-16 od revella? Słyszałem że zarówno a jak i c są godne polecenia, ktoś sklejał i się wypowie? pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Są przyzwoite. Lepsze od Italeri, Hasegawy i Academy, choć nie bez wad. Największa to trochę krzywy nos - trzeba go podszlifować od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Dzięki za opinie, chyba zdecyduję się na szesnastkę od revella ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi