snowstorm213x Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Witam i życzę szczęśliwego nowego roku! Oto mój nowy model - Honda NSX. Model ma parę fajnych bajerów, jak otwierane światła czy zdejmowana półka nad silnikiem. Składał się bardzo przyzwoicie. Jedna rzecz, którą zwaliłem: nie obraca się lewe tylne koło. Przez przypadek urwałem trzpień który trzymał koło na miejscu i musiałem przykleić je na stałe Rzecz jest jednak do poprawy, w przyszłości chciałbym auto wyposażyć w nowe felgi - pierwsza w moim życiu próba brudzenia silnika, użyłem do tego rozcieńczonego smoke-a X19 od Tamki. Wyszło jak wyszło, mi się podoba :p Pewnie ktoś bardziej doświadczony zrobiłby to dużo lepiej Zapraszam do komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosin Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Fajny, robisz postępy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Tylko rób zdjęcia bez firanek i czajników w tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts