snowstorm213x Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Witam i życzę szczęśliwego nowego roku! Oto mój nowy model - Honda NSX. Model ma parę fajnych bajerów, jak otwierane światła czy zdejmowana półka nad silnikiem. Składał się bardzo przyzwoicie. Jedna rzecz, którą zwaliłem: nie obraca się lewe tylne koło. Przez przypadek urwałem trzpień który trzymał koło na miejscu i musiałem przykleić je na stałe Rzecz jest jednak do poprawy, w przyszłości chciałbym auto wyposażyć w nowe felgi - pierwsza w moim życiu próba brudzenia silnika, użyłem do tego rozcieńczonego smoke-a X19 od Tamki. Wyszło jak wyszło, mi się podoba :p Pewnie ktoś bardziej doświadczony zrobiłby to dużo lepiej Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Fajny, robisz postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Tylko rób zdjęcia bez firanek i czajników w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi