irlandczyk85 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Model został ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Fajna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Cuban Hermes z Vice City! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Świetny model, aż serio ma się ochotę włączyć Vice City i trochę nim pojeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dziękuję panowie za słowa otuchy ale wiem że nie jest idealny. Wyciągnąć wnioski i do pracy nad kolejnym modelem. Niestety bardzo się zawiodłem na spasowaniu kasty z podwoziem. Dramat jeszcze raz dramat. Zamówię jeszcze jeden egzemplarz i trochę inaczej go zmontuje. Postaram się też zdjęcia lepsze wstawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Przepiękne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Wnętrze wygląda na nie wash'owane oraz elementy chromu, fajne płomienie, podobają mi się chociaż motywy czaszek nie moja bajka. Nieźle CI wyszedł ten model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Jakby Ghost Rider miał jeździć autem to tylko twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 A może wersja z filmu Cobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi