rubid Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 To mój pierwszy In-box w życiu więc jak coś to mówcie od razu Przepraszam za nie najlepsza jakość zdjęć ale na dzień dzisiejszy nie dysponuje lepszym sprzętem. Tak więc do rzeczy: Pudełko: Kalki: Wypraski: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Mój pierwszy model w życiu. Przyznam, że w moim jedna z połówek kadłuba była odgięta na zewnątrz w połowie o niemal 30 stopni. Nie wiem jak. Po sklejeniu powstała taka szpara, że prawie się zniechęciłem do modelarstwa od razu. Ale to pewnie tylko wada mojego egzemplarza. Ogólnie miły model i jeden z najekonomiczniejszych w tej skali. W sam raz na początek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Hej! Ja tez mam ten model z blachami Eduarda i zywicznym zestawem waloryzujacym. Czeka na swoja kolej. Jedyne co mi sie nie podoba znajduje sie na jednym ze statecznikow poziomych. Jakis madry ktos wytloczyl tam: MADE IN CHINA. Na szczescie latwo bedzie to zeszlifowac (choc pewnie uzyje tych czesci z zywicy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubid Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 W sam raz na początek. To jest mój początek Dziś wieczorem jeśli starczy mi czasu ruszę z budową swojego pierwszego modelu ;) Pewnie i relacja się pojawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timi Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 A to jest moja pierwsza 48, pusta jak bęben, ale przyjemna w lepieniu. Zresztą drugiego takiego mam w pudle i czeka aż kiedyś przeproszę sie z niemieckimi samolotami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Również go ćwiczyłem, wsadziłem do niego żywiczny kokpit Airesa i blachę Eduarda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts