slee Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Witam Jakis czas temu kupilem zestaw Eduarda 648020, czyli dysze do F-16CJ Tamki. Dzisiaj zabralem sie za wpasowanie tego elementu i zonk: element kompletnie nie pasuje, brakuje ok 1,5-2 mm na srednicy, ten sam problem jest ze sprezarka na wlocie powietrza. Wyglada na to ze zywice sa przeznacone do innego modelu, a blaszki dopalacza z zestawu edka sa prawidlowe, i nie pasuja do srednicy wewnatrz dyszy. Mozna to jakos zareklamowac u Eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Zywice się skurczyły, to sie niestety zdarza i to wbrew pozorom często. Edek z tego co pamietam robi tylko do tamiyi. Reklamuj przez sklep gdzie kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Możesz też przez stronę Eduarda. Jak reklamowałem prze ich stronę to odpowiedź dostałem na 2 dzień. Nową część po około 14 dniach roboczych. Reklamację można złożyć po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 Dzieki za info, zlozylem reklamacje na stronie eduarda, zobaczymy co odpisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 Dostalem dzis informacje z Eduarda ze wysylaja nowe zywice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Oby nie były skurczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 Hehehe, wtedy przeprosze sie z airesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Jednak chyba musze przeprosic sie z Airesem Nowe zywice dotarly, nawet nie skurczone, przynajmniej te z ciemniejszej zywicy. Podczas malowania posilkowalem sie warsztatem Karambolisa, i cos mi nie pasowalo, wtedy zorientowalem sie ze sama dysza jest lustrzanym odbiciem. Zakladki platkow dyszy sa w odwrotna strone Ciekawi mnie jak bedzie pasowac sama dysza Airesa do reszty Eduarda. Czy ktos z kolegow ktos posiada oba te zestawy i byl by laskawy pomiezyc sowmiarka obie dysze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Mogę zmierzyć średnicę zewnętrzną Airesa, u nasady, to sobie porównasz z dyszą Eduarda. Pamiętaj też że dysza Airesa jest inaczej skonstruowana: ma część wewnętrzną wkładaną do zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Hehe, faktycznie Chyba po prostu powalcze z zestawowa. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi