SHILKA Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Gdzieś w Polsce, dawno temu, bohaterowie, może nawet "CZTERECH PANCERNYCH"????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Ten z dospawaną blachą na wieży i kadłubie to na moje oko filmowa Pantera, bardzo możliwe że z "4 Pancernych" O drugim tyle powiem że to polski powojenny "made in Łabędy" (rura do forsowania po dnie na bocznym pancerzu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 I jeden i drugi to T-34/85 M2, polskiej powojennej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2017 I mi się tak wydawało, że to produkcja powojenna. Szukam dalej innych zdjęć, bo coś jeszcze mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi