Milan Mynar Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Corocznie sezon impreź modelarskich w Czechach rozpoczyna sie impreźa nezwana Hradecký lev. Która odbyła się dziś w Hradec Kralove. Zdarzenie to bardziej spotkanie ludzi korzystające z tej samej hobby. Oto mój pierwszy report s tej impeźy, poswiecony modelom samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Niektóre modele naprawdę fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Niektóre modele naprawdę fajne Zgadzam się z Szanownym Przedmówcą, chociaż na latadłach się nie znam Świetnie, że w Czechach sezon się zaczął. Podobnie jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Oto pierwsze zdjęcia modeli pojazdów wojskowych, te modele zostały zbudowane przez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 No to śmiało można powiedzieć ze dzieci kleją lepiej odemnie Żałuje ze nie kleiłem jako dzieciak/nastolatek tylko dopiero teraz się zabrałem za to wspaniałe hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Więcej zdjęć modeli pojazdów wosjskowych, tym razem zbudowane przez modelarzy dorosłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Można jeszcze prosić o zdjęcia "małej" pancerki? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Bardzo ciekawe modele, niektóre naprawdę na wspaniałym poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi