kondibakugan Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Mój szkrab, niestety tamiyowskie kalki to zło i będą one w innym wydaniu. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 A gdzie producent i skala w tytule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Mój szkrab, niestety tamiyowskie kalki to zło i będą one w innym wydaniu. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Firma to oczywiście Tamiya a skala 1:100 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 to napisz to w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Uczę się korzystać z taptalka, jeszcze do tego nie doszedłem:P Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Wypierdziel tapatalka i po prostu edytuj swój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Działa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 I o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 a ta szybka za kabiną pilota to nie była oddzielona od owiewki? Chociaż domyslam się, że w 1:100 to może być trochę trudno to pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Była, ale skala na to nie pozwala Chociaż na upartego... :v Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 cóż, twój Komet jaki jest każdy widzi, moim zdaniem model jest po prostu niedokończony, nie uważam aby skala nie pozwalała na namalowanie odcięcia między osłoną kabiny a tylnymi szybkami, tak samo skala nie tłumaczy braku anteny na grzbiecie zaraz za kokpitem, niestarannego połączenia kadłub skrzydło, pancernego pitota na skrzydle czy dotknięcia pędzlem paru detali (kołpak śmigła prądnicy - ten dziubek wystający na nosie, na aluminium),słowem - można by co nieco poprawić. za to na plus fajna koncepcja podstawki i kolejny plus ode mnie za sam fakt małego Kometa pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Również pozdrawiam postaram się dokończyć c: Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi