MleKoK Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Cześć Wam wszystkim! To mój drugi porządnie zrobiony model (inne malowałem jak miałem 7 lat, teraz mam 12), chciałbym, żebyście wyrazili na ten temat swoją opinię i ewentualnie coś doradzili. Teraz kilka rzeczy, które do jego zrobienia użyłem: Tamiya Weathering Master i Stick Kolory farb Dunkelgrun, 8 Matt i Dark Earth (do makiety) od Revella Płynny Cement od Italeri Najważniejsza (chyba) informacja: Model jest od Revella Tutaj wklejam kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Świetnie że się wkręcasz w hobby. Jest dużo rzeczy które trzeba by zrobić inaczej, ale do tego jeszcze trochę modeli będziesz musiał pokleić. Model widze że w skali 1/72, to trochę nie moja, ale jest tu kilku kolegó ktorzy tym się zajmują. Na początek polecam otwarcie warsztatu i tam będzie łatwiej coś doradzać. Na początek spróbuj skleić czysto model. Jeżeli masz możliwość to zaopatrz się w klej Tamiya, taki jak na zdjęciu poniżej. Postaraj sie też o troszkę lepsze zdjęcia. Chodzi o to aby miały ostrość i było troche wiecej modelu widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Ja w twoim wieku to tak dobrze nie kleiłem. Fajnie że masz zapał do tego hobby, i podpisuje się pod tym co mówił bazylms. Jest tu wielu modelarzy którzy Ci doradzą tylko zacznij relacje na forum. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Ja w tym wieku też jeszcze tak fajnie nie kleiłem o malowaniu nie wspomnę. Wszystie topiłem "po uszy" w błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi