7model Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Pierwszy raz trafił mnie taki zaszczyt abym w kupionym modelu miał dwie wypraski spodu samolotu, a brak góry. Model zakupiłem w LuckyModel / oczywiście trafiło mnie cło /. Po otwarciu modelu szok. Dwie dolne wypraski kadłuba. Napisałem do jednych i drugich czyli do Kinetica i LuckyModel i czekam na odpowiedź. Ale oni teraz mają chiński koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Trochę to potrwa ale oni raczej solidnie podchodzą do takich reklamacji. Kilka tygodni i powinni Ci to dosłać. Na pewno czekaj na odpowiedź, jak po kilku dniach jej nie będzie to dobijaj się znowu. Raczej załatwiałbym tę sprawę w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Luckymodel jest OK, kupiłem u niech Sufę Kinetica w 48 a w środku był "zwykły" jednomiejscowy Block 52, brakujące ramki szybko dosłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ja reklamowalem bezpośrednio u Kinetica i uszkodzone części wysłali na swój koszt kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Lucky Model i Kinetic to ta sama osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Dzięki za podpowiedzi, poczekam do piątku, jak nikt się nie odezwie - ponowię prośbę kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Zdaje się że w Chinach mają wolne do 5 lutego z okazji nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 Tak jak koledzy pisali, brakująca część już w drodze, wysłana z ramienia LuckyModel. Szacunek dla sklepu za szybkość w działaniu i ciągłą korespondencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Model kompletny, brakująca wypraska dotarła. Zabezpieczenie przesyłki - poezja. Ciągły kontakt ze sklepem LuckyModel. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi