Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Małe odświeżenie starego modelu. Corolla to mój drugi plastik w karierze, skończony chyba 7 lat temu. Jako, że posiadanie na półce zwykłego modelu na seryjnym zawieszeniu i kłuje mnie w oczy, to wygrzebałem z magazynku komplet oldschoolowych japońskich felg Advan A3A, wziąłem do ręki ostre narzędzia, pociąłem zawieszenie i od razu lepiej, przynajmniej dla kogoś tak pokręconego jak ja Ogólnie model ma trochę wad wynikających z mojego warsztatu i wiedzy 7 lat temu, ale nie przeszkadzają mi one na tyle, by brać się za kompletną odbudowę. Zwłaszcza, że znając mnie skończyłoby się na wycinaniu maski, robieniu komory silnika i tak dalej A że model nigdy się tu nie pojawił, no to wrzucam zdjęcia odświezonej wersji

HNXEOB2h.jpg

d6gnoxPh.jpg

VZjhXPdh.jpg

A7SajZMh.jpg

bmLv4ldh.jpg

Km29cJph.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Dobra gleba nie jest zła wyszło extra!

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Napisano

Nie jestem fanem takiego "upośledzenia" zawieszenia, ale w tym modelu nawet fajnie to wygląda. Odpowiednia sylwetka pojazdu, spójna stylistyka, fajnie dobrany kolor i felgi robią robotę.

Napisano

Bardzo ładnie położona farba i lakier na nadwoziu. Efekt psuje, niestety, kiepsko położony chrom na całym modelu (poza felgami). No i te koła. Nie da się ich jakoś wyprostować?

Napisano
Bardzo ładnie położona farba i lakier na nadwoziu. Efekt psuje, niestety, kiepsko położony chrom na całym modelu (poza felgami). No i te koła. Nie da się ich jakoś wyprostować?

Negatyw

• 2 weeks later...