Maćko93 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Małe odświeżenie starego modelu. Corolla to mój drugi plastik w karierze, skończony chyba 7 lat temu. Jako, że posiadanie na półce zwykłego modelu na seryjnym zawieszeniu i kłuje mnie w oczy, to wygrzebałem z magazynku komplet oldschoolowych japońskich felg Advan A3A, wziąłem do ręki ostre narzędzia, pociąłem zawieszenie i od razu lepiej, przynajmniej dla kogoś tak pokręconego jak ja Ogólnie model ma trochę wad wynikających z mojego warsztatu i wiedzy 7 lat temu, ale nie przeszkadzają mi one na tyle, by brać się za kompletną odbudowę. Zwłaszcza, że znając mnie skończyłoby się na wycinaniu maski, robieniu komory silnika i tak dalej A że model nigdy się tu nie pojawił, no to wrzucam zdjęcia odświezonej wersji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Dobra gleba nie jest zła wyszło extra! Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Nie jestem fanem takiego "upośledzenia" zawieszenia, ale w tym modelu nawet fajnie to wygląda. Odpowiednia sylwetka pojazdu, spójna stylistyka, fajnie dobrany kolor i felgi robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Bardzo ładnie położona farba i lakier na nadwoziu. Efekt psuje, niestety, kiepsko położony chrom na całym modelu (poza felgami). No i te koła. Nie da się ich jakoś wyprostować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko93 Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Słabo położony chrom wynika z tego, że wtedy jeszcze "pędzlowałem" i to niezbyt umiejętnie. A koła są "krzywe" celowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Bardzo ładnie położona farba i lakier na nadwoziu. Efekt psuje, niestety, kiepsko położony chrom na całym modelu (poza felgami). No i te koła. Nie da się ich jakoś wyprostować? Negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi