pmroczko Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić mój model Volkswagena. Wykonany z zestawu Hasegawa z przeróbkami. Przednie zawieszenie i koła pochodzą z zestawu BMW Revella. Tylne zawieszenie zbudowane od podstaw. A oto mój model: Wnętrze: Zawieszenie: Całość: Dziękuję za uwagę - mam nadzieję, że się podobało! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Model bardzo fajny Gratulacje. Uwagi: - brak linii podziału blach, - zestawowe wycieraczki przedniej szyby są wątpliwej jakości, - chrom na ramkach szyb dobry, ale można zrobić to lepiej, - brak wasch'a np. na klamkach, zawiasach itp. Trzeba docenić wkład własny Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 Cześć! Bardzo dziękuję za komentarz. Jeszcze muszę popracować nad metodą zaznaczania linii podziału blach - na razie wyszedłem z założenia, że jeżeli nie dam rady zrobić tego czysto, to lepiej wcale. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts