pmroczko Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić mój model Volkswagena. Wykonany z zestawu Hasegawa z przeróbkami. Przednie zawieszenie i koła pochodzą z zestawu BMW Revella. Tylne zawieszenie zbudowane od podstaw. A oto mój model: Wnętrze: Zawieszenie: Całość: Dziękuję za uwagę - mam nadzieję, że się podobało! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Model bardzo fajny Gratulacje. Uwagi: - brak linii podziału blach, - zestawowe wycieraczki przedniej szyby są wątpliwej jakości, - chrom na ramkach szyb dobry, ale można zrobić to lepiej, - brak wasch'a np. na klamkach, zawiasach itp. Trzeba docenić wkład własny Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Lutego 2017 Autor Share Napisano 6 Lutego 2017 Cześć! Bardzo dziękuję za komentarz. Jeszcze muszę popracować nad metodą zaznaczania linii podziału blach - na razie wyszedłem z założenia, że jeżeli nie dam rady zrobić tego czysto, to lepiej wcale. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi