Jarek Es Napisano 9 Lutego 2017 Napisano 9 Lutego 2017 Chcę Wam zaprezentować model samolotu Hellcat Mk I, z zestawu Eduard w skali 1:48. W sklejaniu całkowicie bez problemowy, trochę szpachli dla przyzwoitości, ogólnie całość pięknie spasowana. Z dodatków wykorzystałem zestawową blaszkę oraz dołożyłem kalki oraz metalowe lufy karabinów. Samolot Grumman Hellcat Mk I numer boczny 120 z 1839 dywizjonu Brytyjskiej Floty Pacyfiku, startował z lotniskowca HMS Indomitable. Maszyna brała udział w operacji Iceberg czyli w bitwie o Okinawę. Cytuj
Wojtek-Krowa Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Cytuj
Jarek Es Napisano 12 Lutego 2017 Autor Napisano 12 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Model jest z zestawu 8221, ale malowanie faktycznie takie jak z zestawu dual combo. Tylko nie wiem czy się nie mylę ale dual chyba był w skali 1/72. Cytuj
Wojtek-Krowa Napisano 13 Lutego 2017 Napisano 13 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Model jest z zestawu 8221, ale malowanie faktycznie takie jak z zestawu dual combo. Tylko nie wiem czy się nie mylę ale dual chyba był w skali 1/72. W 48 też jest. Dla mnie model fajny,tylko okopcenia [według mnie] zbyt szare. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi