Jarek Es Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Chcę Wam zaprezentować model samolotu Hellcat Mk I, z zestawu Eduard w skali 1:48. W sklejaniu całkowicie bez problemowy, trochę szpachli dla przyzwoitości, ogólnie całość pięknie spasowana. Z dodatków wykorzystałem zestawową blaszkę oraz dołożyłem kalki oraz metalowe lufy karabinów. Samolot Grumman Hellcat Mk I numer boczny 120 z 1839 dywizjonu Brytyjskiej Floty Pacyfiku, startował z lotniskowca HMS Indomitable. Maszyna brała udział w operacji Iceberg czyli w bitwie o Okinawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Liczyłem na jakiś komentarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Model jest z zestawu 8221, ale malowanie faktycznie takie jak z zestawu dual combo. Tylko nie wiem czy się nie mylę ale dual chyba był w skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 To jest model z w wersji dual combo? Model jest z zestawu 8221, ale malowanie faktycznie takie jak z zestawu dual combo. Tylko nie wiem czy się nie mylę ale dual chyba był w skali 1/72. W 48 też jest. Dla mnie model fajny,tylko okopcenia [według mnie] zbyt szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi