Adam 40 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Czesc , mam zamiar zbudowac polskiegoT-72 jak na tym zdjeciu . do budowy mam zamiar kupic gore pancerza z firmy Verlinden i nowa wieze mam wieze firmy Kirin T-72M1 .Nadaje sie ona do tego modelu ??Moge jeszcze kupic wieze z Verlindena fotke znalazlem na stronie www.mako-modellbau.de Ktora wieza nadaje sie lepiej do polskiej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 O, na zdjęciu chyba T-72 z poznańskiego muzeum na Cytadeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Czesc, czyzby tu nikt nie mogl mi pomoc???? Koledzy modelarze POMOZCIE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Ale w czym mamy Ci pomóc? Napisz o co Ci chodzi, bo jak mamy udzielić pomocy skoro nie wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Adam moje zdanie juz znasz. Jak dla mnie to z tej wiezy wczesnej wersji siedem-dwojki nie zrobisz, albo zrobisz baaardzo duzym nakladem pracy. Lepiej kupic Verlindena i po delikatnych przerobkach masz to, co trzeba. ps. sorry za brak polskich liter ale nie mam polskiej klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Ale w czym mamy Ci pomóc? Napisz o co Ci chodzi, bo jak mamy udzielić pomocy skoro nie wiadomo o co chodzi. W moim innym poscie potrzebuje pomocy w wyborze wiezy do polskiego T-72 . Wybor miedzy Verlindenem a Kirinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 To pisz w jednym wątku a nie w kilku bo się zrobi zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 To pisz w jednym wątku a nie w kilku bo się zrobi zamieszanie Przepraszam ze zly klawisz nacislem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Ja bym Ci radził kupić wieżę z Verlindena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi