Adam 40 Napisano 4 Stycznia 2008 Napisano 4 Stycznia 2008 Czesc , mam zamiar zbudowac polskiegoT-72 jak na tym zdjeciu . do budowy mam zamiar kupic gore pancerza z firmy Verlinden i nowa wieze mam wieze firmy Kirin T-72M1 .Nadaje sie ona do tego modelu ??Moge jeszcze kupic wieze z Verlindena fotke znalazlem na stronie www.mako-modellbau.de Ktora wieza nadaje sie lepiej do polskiej wersji ? Cytuj
Barthass Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 O, na zdjęciu chyba T-72 z poznańskiego muzeum na Cytadeli Cytuj
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Napisano 5 Stycznia 2008 Czesc, czyzby tu nikt nie mogl mi pomoc???? Koledzy modelarze POMOZCIE!!!!!!! Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Ale w czym mamy Ci pomóc? Napisz o co Ci chodzi, bo jak mamy udzielić pomocy skoro nie wiadomo o co chodzi. Cytuj
FAHR Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Adam moje zdanie juz znasz. Jak dla mnie to z tej wiezy wczesnej wersji siedem-dwojki nie zrobisz, albo zrobisz baaardzo duzym nakladem pracy. Lepiej kupic Verlindena i po delikatnych przerobkach masz to, co trzeba. ps. sorry za brak polskich liter ale nie mam polskiej klawiatury. Cytuj
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Napisano 5 Stycznia 2008 Ale w czym mamy Ci pomóc? Napisz o co Ci chodzi, bo jak mamy udzielić pomocy skoro nie wiadomo o co chodzi. W moim innym poscie potrzebuje pomocy w wyborze wiezy do polskiego T-72 . Wybor miedzy Verlindenem a Kirinem. Cytuj
Roobert Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 To pisz w jednym wątku a nie w kilku bo się zrobi zamieszanie Cytuj
Adam 40 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Napisano 5 Stycznia 2008 To pisz w jednym wątku a nie w kilku bo się zrobi zamieszanie Przepraszam ze zly klawisz nacislem . Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Ja bym Ci radził kupić wieżę z Verlindena. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi