Almirante Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Hej Dawno mnie tu nie było, więc postanowiłem nadrobić to niedawno ukończonymi galeriami. Na pierwszy ogień idzie cesarska kanonierka (krążownik) Rendela o nazwie Chao Yung z firmy S-Model. O samym okręcie trochę więcej tutaj: http://www.tynebuiltships.co.uk/C-Ships/chaoyung1881.html Co do modelu to mogę tylko chwalić W zestawie otrzymujemy 2 siostrzane okręty z metalowymi masztami i lufami artylerii głównej, a także blaszkę fototrawioną. Nic tylko sklejać Zrobiłem go w malowaniu z czasu wojny chińsko-japońskiej. Z moich przeróbek jedynie częściowo zamknąłem rufowe stanowisko działowe. Zapraszam do komentowania ;) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Zacny Można prosić o zdjęcia wewnątrz wieży dziobowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Piękne maleństwo! Trzeba było dać na zdjęciach jakiś punkt odniesienia do wielkości, może papierosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Dzięki Hm, jeśli chodzi o palenie, to całość doznań zapewnia mi krakowskie powietrze z papierosów i tym podobnych nie korzystam. Ale tak na oko jest porównywalny z papierosem, a tu będzie grosik: I młodszy braciszek przeciwnika Kurcze, dostać się to tej wieży z aparatem to niezła zabawa ;P Tak mi wyszło: I bardziej dziobowo A tu jeszcze link do relacji na czeskim forum, lepiej widać wnętrze, facet nawet pokusił się żeby skręcić działo: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=175&t=71563&hilit=yang+wei Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Dzięki Hm, jeśli chodzi o palenie, to całość doznań zapewnia mi krakowskie powietrze z papierosów i tym podobnych nie korzystam. Ale tak na oko jest porównywalny z papierosem, a tu będzie grosik: Toś Ty, Kolego, cesarsko-królewski? Nie przejmuj się, u nas też śmierdzi . W każdym bądź razie Keine Szlugen! Grosik za to jak najbardziej Okręcik ładny. Bardzo mi się podobają te pierwsze, jeszcze bezwieżowe pancerniki. Masz duży + za to Młodszy braciszek też fajny, zwłaszcza w tym kamo. bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Dziękuję. Piękny maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Bardzo fajnie wyszedł - dobrze że dałeś fotkę z monetą bo bym nie przypuszczał że to aż takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi