Almirante Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Hej Generalnie to jestem okrętowcem, ale pochwalę się Wam moimi ostatnimi wypocinami w obcej dla mnie dziedzinie Wypusty Ftf są bardzo fajne, ale nijak mi pasuje ta zieleń i kamuflaże na ciężarówki. Myślę, że tak wyglądają dużo ładniej. Z moich przeróbek, to dorobiłem szyby, wymieniłem ramię lusterka oraz rozwierciłem reflektory i tą genialną trąbkę na masce I porównanie ze starszym bratem zza Olzy Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Bardzo fajne maluszki Dlaczego reflektory zostawiłeś puste (przynajmniej tak to wygląda na fotkach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Całkiem fajne! Może lekki wash na skrzyni by się przydał (lekki skoro to cywile, wypucowane jak stróż w Boże Ciało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Dzięki za Wasze komentarze Tak, reflektory są puste, muszę zebrać modele do kupy i pozalewać clearfixem. Wash i brudzenie/zagracanie czeka na podstawki. Na razie jeszcze nie mam koncepcji, więc Praga jest jak nówka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Super wyglądają w tych cywilnych malowankach !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi