dziuba Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 tak, fartuchy na lufach. Nie mam pojęcia czy są dostępne do tej skali gotowe, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madderdin Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 Cześć Kolego, czekam na dalsze relacje z prac! Nie mówiąc nic, sądzę że w tym tygodniu rozpocznę prace nad tym modelem. Stąd każdy postęp w pracach jak i uwagi są dla mnie niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldox Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 Cześć I jak prace idą do przodu bardzo uważnie prześledziłem twój temat i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozi Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 co z tym Bismarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 29 minut temu, Rozi napisał: co z tym Bismarkiem Nie wiesz? No przeca zatonął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozi Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 no zatonął ale skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi