pepik Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 No no! Kolego bez takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 zajebioza Ahh te emocje przy ocenie czyiś modeli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Dawałeś decalfix humbrola pod kalki na naczepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Modelik Superr Bardzo mi się podoba Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Dawałeś decalfix humbrola pod kalki na naczepie? Nie, nie dawałem. Kalki z naczepy - te środkowe z napisami - będą usunięte podczas "tuningu". Naczepa to był pierwszy model malowany i starannie sklejany. Teraz używam płyn do zmiękczania kalek. Te na naczepie, są po prostu źle nałożone. Ciekawe, że "pożółkły" po pewnym czasie od nałożenia. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 No właśnie o pożółknięcie mi chodzi, bo słyszałem, że decalfix tak działa, ale ja stosuję go i jest ok więc sam już nie wiem, a mam teraz taki projekt, że nie chcem zepsuć kalek, bo robiłem je na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 słuchaj nie wiem jak dodać zdięcia moje gg to 10099508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 słuchaj nie wiem jak dodać zdięcia moje gg to 10099508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 gadałeś jusz ze mną na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 gadałeś jusz ze mną na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 EEE 4 posty pod sobą i 2 o takiej samej treści?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Kolego Actros nie wysyłaj ta sama tresc w dwoch postach. Wystarczy ze raz wyslesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 marcinzo56 Nowy jest nauczy się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 marcinzo56 Nowy jest nauczy się....... Właśnie widze i mam nadzieje, że sie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Co jeszcze robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Lol koleś weź sie puknij w tą pustą łepetyne , nie uzywałes zadnego forum ?? , nie post pod postem a po następne to to ze nie jest odpowiedni dział . To jest galeria wiec umieszcza sie tu modele skończone ... więc co ma robić ?? Z tego wiem to do tego cycepka cysterka sie produkuje ale to juz moze nie tu tylko ---> warsztat . Prosze moda o wyczyszczenie tematu :P . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Mój brat pyta się gdzie można kupic skanie torpedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Eeee kolego to nie gg, że mozna pisac sobie tak beztrosko. Dla Twojej informacji istnieja inne mozliwosci komunikowania sie, zamiast zasmiecanie forum. Jest PW oraz standardowe GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 jeżeli chodzi o model to go nigdzie nie dostanie......... chyba ze konwersja z KFS'u i dużo kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Jeszcze pozostaje EMEK ale to juz mały żal jest , słyszałem ze KFS ma najlepszą konwersje torpedy , jakas inna firma podobno miała ją bardzo ubogą , duzo nadlewów i innych niedorobien , takze kolego actros KFS pozostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Najpierw to niech nauczy sie z forum poruszać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Na internecie paczałem sobie wystawy i najbardziej zwróciłem uwagę na te dwie ciężarówki super są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi