vollff Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 A oroszę bardzo - oto link https://www.shapeways.com/product/8DJ4ZEXWW/dutch-fennek-bar-armour-1-35?option=60909184&etId=153089438&utm_source=automated-contact&utm_medium=email&utm_campaign=payment-received&utm_content=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Super się prezentuje. Teraz będziesz tylko musiał go ładnie pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Witam mały update Elektroniczne bebechy i siedzenia. Oraz wnętrze kolejny etap to kabelki Ale chyba trochę to uproszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Eeeee...nie upraszczaj zbytnio. Świetny materiał referencyjny. Ja bym się wnętrzem pobawił i zostawił otwarte wszystkie włazy i drzwi. Do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Trochę się tymi kabelkami pobawię Ale jak to przerośnie moje manualne umiejętności - to wyjdzie z tego lipa ) włazy i drzwi bedà otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 25 Marca 2017 Autor Share Napisano 25 Marca 2017 Witam Mały update Niestety przy macro - wyszły babole :( Ale I tak prawie nic pod sufitem nie bedzie widać - jak przjdà żaluzje to zasłoniàc cały widok. Poprawię co nieco - i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Powinno byc ok przy ograniczonej widoczności. Może trochę za grube kable przy radiostacji. Dorzuć jakies szpargały i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Świetna robota super to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 26 Marca 2017 Autor Share Napisano 26 Marca 2017 PanzerLambo złożone na sucho - tak się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Bardzo elegancka bryła. Malowanie musi być tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam działam dalej Przed podkładem Po podkładzie Baza i kolory Teraz poprawki, sido i i reszta. Wkrótce kolejny update Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 A nie chciałeś go na czarny metalic? A na serio ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2017 A na serio ładnie wyszło.A ja powiem odwrotnie - wyszło nieładnie - okropnie rażą nie zaszpachlowane szczeliny pomiędzy poszczególnymi elementami nadwozia... W tej sytuacji zamontowane drobiazgi i fototrawionki nie nadrobią marnego efektu sklejania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 A ja powiem odwrotnie - wyszło nieładnie - okropnie rażą nie zaszpachlowane szczeliny pomiędzy poszczególnymi elementami nadwozia... W tej sytuacji zamontowane drobiazgi i fototrawionki nie nadrobią marnego efektu sklejania... Ok. Tyle ze to są dodatkowe płyty pancerne a szczeliny mają być. Popatrz sobie na zdjecia "orginałów" Jeśli chodzi o te szczeliny przy oknach - to bedą zasłonięte przez żaluzje wiec sie nimi nie przejmowałem. Z przodu pojazdu szczeliny nie moglem zaszpachlowac - bo tam jest bagażnik. Tak teraz patrzę na panzerlambo - i tak na prawde nie wiem co miał bym mu zaszpachlować. Inną sprawą jest ze zdjecia nie sà najlepsze i troche przekłamują rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Chodziło mi własnie o te okna i przód - reszta wiadomo - płyty..... Dobra - działaj - zobaczymy na koniec i wówczas ewentualnie posypiemy gradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 PANZERLAMBO - skończone - zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=58278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi