Browarek90 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 I przyszedł czas na galerię. Jestem zadowolony z wnętrza jak i z lakieru, natomiast szyby są tragiczne ;[ Jeszcze na sam koniec pracy zgubiłem małą chromowaną część która powinna być koło reflektora... No ale nic pora na parę zdjęć: I wnętrze: P.s. Tak widzę ten szew na kopułce rozdzielacza ;( dopiero na zdjęciach zwróciłem uwagę że coś jest nie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted March 4, 2017 Super Moderator Share Posted March 4, 2017 Fajny ale "tablice rejestracyjne" obniżają jego oceny o kilka poziomów :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Zacny, różowy Garbusik. Gratuluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Fajny ale "tablice rejestracyjne" obniżają jego oceny o kilka poziomów :( Zgadzam się nie stety ma ktoś przy okazji jakis ptent dobry na pomalowanie równo takiego wypukłego napisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekj Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Patent jest prosty.Malujemy tło na czarno .Następnie kładziemy napisami w dół na drobnym papierze ściernym,przecieramy i wychodzą białe równiutkie napisy na czarnym tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Może spróbuj zapytać w zakładzie grawerskim o taką tabliczkę.. Ręcznie raczej nie. ale laserowo to może się uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Co do zgubionej części , jak ci zależy na niej to napisz do revella , wysyłają elementy .Po za szybami i kolorem to mi sie podoba. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts