Browarek90 Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 I przyszedł czas na galerię. Jestem zadowolony z wnętrza jak i z lakieru, natomiast szyby są tragiczne ;[ Jeszcze na sam koniec pracy zgubiłem małą chromowaną część która powinna być koło reflektora... No ale nic pora na parę zdjęć: I wnętrze: P.s. Tak widzę ten szew na kopułce rozdzielacza ;( dopiero na zdjęciach zwróciłem uwagę że coś jest nie tak. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Marca 2017 Super Moderator Napisano 4 Marca 2017 Fajny ale "tablice rejestracyjne" obniżają jego oceny o kilka poziomów :( Cytuj
Browarek90 Napisano 5 Marca 2017 Autor Napisano 5 Marca 2017 Fajny ale "tablice rejestracyjne" obniżają jego oceny o kilka poziomów :( Zgadzam się nie stety ma ktoś przy okazji jakis ptent dobry na pomalowanie równo takiego wypukłego napisu? Cytuj
maciekj Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Patent jest prosty.Malujemy tło na czarno .Następnie kładziemy napisami w dół na drobnym papierze ściernym,przecieramy i wychodzą białe równiutkie napisy na czarnym tle. Cytuj
pedzelek Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Może spróbuj zapytać w zakładzie grawerskim o taką tabliczkę.. Ręcznie raczej nie. ale laserowo to może się uda. Cytuj
bahamut24 Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Co do zgubionej części , jak ci zależy na niej to napisz do revella , wysyłają elementy .Po za szybami i kolorem to mi sie podoba. Gratuluję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi