Panzer Machine Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Kolejna próba działań malarskich w mini skali 1:100. Model od Zvezdy (zestaw 6196). Jak ostatnim razem tutaj też tylko zrobiłem odwiert w lufie. Schemat malowania jest fikcyjny a oznaczenia to kalkomanie, które mi zalegały po poprzednich zestawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIGSmodelarz Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Fajny szkrab ma ktoś gaski do panthery w 1:35 tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIGSmodelarz Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Czym brudziłeś ? ładnie wykonałeś weathering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Ależ to musi być małe. Ładnie wygląda. A teraz najważniejsze. Zimowe kamo masz zniszczone. Więc pytanie czy oznaczenia na wieży były malowane na kamo czy kamo je otaczało? Jak to pierwsze to nie powinno ich być tam gdzie brak białej farby. Jeżeli to drugie to ok. Wspominam o tym bo to często pomijany fakt przy zimowym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 RIGSmodelarz, kurzenie było wykonane zestawem Dust and sand Deposit czy jakoś tak. Błoto to seria Heavy Mud: Heavy Earth i Wet mud z serii Splashes od Miga. bazylms, no właśnie jak na tę skalę to wcale takie małe nie jest. Byłem pozytywnie zaskoczony wielkością. Troszkę mniejsze niż panterka w 1:72, ale minimalnie. Kurcze, dobrze, że zwróciłeś uwagę na oznaczenia względem zimowego kamo. Nie zastanawiałem się w sumie nad tym. Warto coś takiego wziąć pod uwagę przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIGSmodelarz Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Dzięki chyba chodziło ci o to https://exito.sklep.pl/pl/p/AK-INTERACTIVE-4061-Sand-Yellow-Deposit/29148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Dokładnie o ten zestaw ;) https://exito.sklep.pl/pl/p/AK-INTERACTIVE-4060-Dust-Dirt-Deposits-Weathering-Set/29147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi