Bengal Napisano 11 Marca 2017 Napisano 11 Marca 2017 Witam, na starcie chciałbym Wam podziękować za udział w moim warsztacie (Iraq) za wszystkie rady, pomoce, rozwiązania oraz krytykę Bez was nie udałoby mi się skończyć mojego pierwszego tanka. Po prawie pół roku walki z nim uznaję go za skończonego (mi się przynajmniej podoba). Być może w niedalekiej przyszłości wrócę do niego bo go okurzyć albo np. zrobić jakąś podstawkę. Nie przedłużając z zestawu Trumpetera wykorzystałem blaszki oraz metalową lufę dodatkowo dokupiłem : - liny eureka - gąsienice MasterClub - koła napędowe z Tank Workshop Mój pierwszy Iraq składał się super - bardzo go polecam. Jedynie co to mój brak doświadczenia, nie wiedza oraz pośpiech popsuły niektóre jego elementy. summa summarum : Dziękuje wam za pomoc. Bengal Cytuj
bazylms Napisano 11 Marca 2017 Napisano 11 Marca 2017 Wyszedł bardzo ciekawie. Trochę się świeci. Zorganizuj sobie jeszcze jedną lampę taką jak po lewej, a tą po prawej oświetlaj model z góry i powinny lepsze fotki ci wychodzić. Cytuj
Gość Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Chciałbym, żeby mój pierwszy tak wyglądał. Bardzo fajny. Spróbuj jeszcze cyknąć fotki w dzień, przy oknie. Zobaczysz, warto . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi