Melnikov Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Witam. Bardzo fajny model, ładnie spasowany. Jedyny problem to koło napędowe gdzie nie wchodzą zęby w ogniwa gąsienic więc trzeba troszkę się pobawić no i koło napinające też ma defekt, więc musiałem wyciąć kilka ząbków od ogniw, abym mógł założyć gąski. A tak poza tym to przyjemna zabawa z nim była. Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Jak już nie wklejałeś zapasowych ogniw to trzeba było te kontury na burtach zeszlifować. Reszta OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 W zupełności zgadzam się z kolegą Wojtkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Jak już nie wklejałeś zapasowych ogniw to trzeba było te kontury na burtach zeszlifować. Reszta OK. Zapomniałem dodać, że zapasowe ogniwa są w trakcie malowania i będą doklejone ;P W trakcie malowania doszedłem do wniosku, że następnym razem jak będę sklejał model z tego typu "znacznikami" to będę je usuwał. Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Bardzo sympatyczny model. Jako, że lubię czyściochy, to bardzo mi się podoba subtelne malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Bardzo sympatyczny model. Jako, że lubię czyściochy, to bardzo mi się podoba subtelne malowanie. Cieszy mnie pozytywny odbiór. Planuję ją delikatnie zadrapać i przykurzyć. Obecnie robie testy na Pz II ;-) Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenonpe Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Ciekawa galeria, fajny model. Można nacieszyć oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts