Melnikov Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Witam. Bardzo fajny model, ładnie spasowany. Jedyny problem to koło napędowe gdzie nie wchodzą zęby w ogniwa gąsienic więc trzeba troszkę się pobawić no i koło napinające też ma defekt, więc musiałem wyciąć kilka ząbków od ogniw, abym mógł założyć gąski. A tak poza tym to przyjemna zabawa z nim była. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Jak już nie wklejałeś zapasowych ogniw to trzeba było te kontury na burtach zeszlifować. Reszta OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 W zupełności zgadzam się z kolegą Wojtkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Jak już nie wklejałeś zapasowych ogniw to trzeba było te kontury na burtach zeszlifować. Reszta OK. Zapomniałem dodać, że zapasowe ogniwa są w trakcie malowania i będą doklejone ;P W trakcie malowania doszedłem do wniosku, że następnym razem jak będę sklejał model z tego typu "znacznikami" to będę je usuwał. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Bardzo sympatyczny model. Jako, że lubię czyściochy, to bardzo mi się podoba subtelne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Bardzo sympatyczny model. Jako, że lubię czyściochy, to bardzo mi się podoba subtelne malowanie. Cieszy mnie pozytywny odbiór. Planuję ją delikatnie zadrapać i przykurzyć. Obecnie robie testy na Pz II ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenonpe Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Ciekawa galeria, fajny model. Można nacieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi