Sławekb Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Niestety,ale zawsze towarzyszyły mi dwa zainteresowania...modelarstwo i malarstwo......chwilowo pochłonięty jestem tym drugim,to też działa jak zaraza,ale napewno nie zrezygnuję ze śmigłowców....to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 Super Dziękuje Niestety,ale zawsze towarzyszyły mi dwa zainteresowania...modelarstwo i malarstwo......chwilowo pochłonięty jestem tym drugim,to też działa jak zaraza,ale na pewno nie zrezygnuję ze śmigłowców....to tylko kwestia czasu Sławku jest na to metoda... najpierw maluj śmigłowce, a potem śmigłowce maluj Wszystkie pasje muszą się uzupełniać Mnie przynajmniej już odpada łażenie po górach... zdrowie już nie to, ale do Kapacza jeszcze może dam rade zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 no to zachuć...zachuć))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi