ZIO BY NAITT Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Jak zwykle u mnie model '"z pudła" ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 śliczniutki !!!!!! Bardzo czysto zrobiony. uwielbiam takie maleństwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 nie wiem czemu komentarze na przeciętne (bez urazy dla nikogo) odrzutowce budzą kilku stroonicowe debaty, a takie cudeńko przemija prawie niezauważone. Myślę , ze nawet jeśli znawców tematu jest mniej to należy docenić kunszt modelarski i pracę włożoną w olinowanie. No i miodne śmigiełko. Ekstra modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Bo to jest chyba tak jak w zyciu. Aby zaistniec trzeba zrobic cos albo absolutnie, perfekcyjnie albo tak s....lic by bylo o czym gadac. Rzeczy dobre czy bardzo dobre, jak modelik ZIO BY NAITT, po prostu nie przyciagaja uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Etam też mam przeczucie, że na tym forum bardziej lubiane są odrzutowe : roll: Ja lubię sobie popatrzeć na modele ZIO BY NAITTA. Przyjemnie sie na nie patrzy i też ciekawie jest sie dowiadywać co za białe kruki służyły w polskim lotnictwie. A pisać za każdym razem, że super i pięknie to mi się po prostu nie chce, bo dużo bym musiał takich komentarzy powstawiać :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 A ja bardzo lubię dwupłatowce, i przyznam, że dziś nie umialbym zrobić naciągów tak dobrze, nawet w skali 1/48. A póki co patrzę na Twój model z przyjemnością! Gratuluję i pozdrawiam JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Jak zwykle u mnie model '"z pudła" ... czyli naciagi tez byly w pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi