ZIO BY NAITT Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Jak zwykle u mnie model '"z pudła" ... PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 śliczniutki !!!!!! Bardzo czysto zrobiony. uwielbiam takie maleństwa. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanadam Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 nie wiem czemu komentarze na przeciętne (bez urazy dla nikogo) odrzutowce budzą kilku stroonicowe debaty, a takie cudeńko przemija prawie niezauważone. Myślę , ze nawet jeśli znawców tematu jest mniej to należy docenić kunszt modelarski i pracę włożoną w olinowanie. No i miodne śmigiełko. Ekstra modelik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Bo to jest chyba tak jak w zyciu. Aby zaistniec trzeba zrobic cos albo absolutnie, perfekcyjnie albo tak s....lic by bylo o czym gadac. Rzeczy dobre czy bardzo dobre, jak modelik ZIO BY NAITT, po prostu nie przyciagaja uwagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertK Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Etam też mam przeczucie, że na tym forum bardziej lubiane są odrzutowe : roll: Ja lubię sobie popatrzeć na modele ZIO BY NAITTA. Przyjemnie sie na nie patrzy i też ciekawie jest sie dowiadywać co za białe kruki służyły w polskim lotnictwie. A pisać za każdym razem, że super i pięknie to mi się po prostu nie chce, bo dużo bym musiał takich komentarzy powstawiać :P Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesA Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 A ja bardzo lubię dwupłatowce, i przyznam, że dziś nie umialbym zrobić naciągów tak dobrze, nawet w skali 1/48. A póki co patrzę na Twój model z przyjemnością! Gratuluję i pozdrawiam JArek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Jak zwykle u mnie model '"z pudła" ... czyli naciagi tez byly w pudle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts