jureczek Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Witam Nazywam się Jerzy Rzymski .Mam 64 lata. Kleje od zawsze i wszystko. Z nie najlepszym skutkiem, ale bardzo to lubię ,tzn. klejenie Zaczynałem od Małego Modelarza w latach 60-tych Siedzę na forum już 10 lat.Cas ,wiec aby pokazać swoje " ULEPY ",wszystko w skali 1:72 Trochę się wstydzę, bo staż sklejacza ponad pol wieku , a jak widzę nie jeden młodzian ,robi to o wiele ładniej Praca w toku Obecnie na warsztacie Spit Mk V b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Najważniejsze że masz z tego radochę. A wsadzić się nie ma czego, ciekawe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Zacny dorobek i ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Piękna kolekcja. Mi 24 ciekawa scenka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Ważne żeby klejenie sprawiało przyjemność modeli nie masz coś się wstydzić nie są może idealne ale tragiczne tez nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Koledzy bardzo mi milo Kolekcja można powiedzieć skromniutka ,bo wykonana na Naszym forum przy Waszej pomocy Dziękuje za pochlebne opinie,cały czas się uczę Klejenie naprawdę mi sprawia radochę ,a nawet trochę?? z babolony cieszy moje oko Co najważniejsze ,Wasze wskazówki, podpowiedzi ,krytyka ,pięknie wykonane modele dodają mi weny i zmuszają do poprawy mojego warsztatu i powiem ,to działa . Kazdy następny model bardziej mi się podoba,jest jakby staranniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi