Leszek.Sz. Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Słaby zestaw Italeri, wzbogacony o żywiczny nos z Airesa + żywiczny fotel w kokpicie oraz metalowy pitot. Czeskie malowanie, niestety kolor kalek pokrył się dokładnie z kolorem góry kamuflażu, także nr bocznego, oraz oznaczeń na usterzeniu praktycznie nie widać. Linie podziału szerokie i przebiegają nie tam gdzie powinny. Także wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Leszku, ale coś nie poszło Ci kładzenie czeskich kokard, bo porównując z oryginałami to wszystkie są poprzekręcane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Bardzo lubie te "miedzymorskie" znaki lo-vis. Ale model jest dla mnie trochę za bardzo impresjonistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Instrukcje już wywaliłem, ale i tak prawie nie widać oznaczeń. Teraz wracam do mig-21PFM którego dawno temu rozgrzebałem i trzeba skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Gripen wracam do mig-21PFM którego dawno temu rozgrzebałem i trzeba skończyć.I to jest słuszna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Umówmy się, malowanie tego modelu Ci nie wyszło... Nienaturalny, strasznie gruby preshading i jakieś bardzo rozmyte plamy kamuflażu wyglądają dziwnie, faktycznie mogą się kojarzyć z impresjonizmem, ale to w modelarstwie chyba za dobre nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Umówmy się, malowanie tego modelu Ci nie wyszło... To prawda, nie miałem pomysłu na malowanie i chciałem jak najszybciej wypchnąć go z warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi