Szybki Stefan Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Troszke sie zajmuje budowa U-Boota. Tylko w wiekszej skali. Co i w jakiej skali? I gdzie relacja? Tu: Edit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Niestety nie, ale wiem gdzie mozna zasiegnac informacji: http://models.rokket.biz/index.php Przepraszam za OT. Byłem, poczytałem, obejrzałem. Dzięki Nabyłem wczoraj "najlepszy OP wszechczasów" w 144 i jak tylko wyjdę na prostą z Gato, to będę się za niego brał. Sugestie Twoje, jak i Kamila będą bardzo przydatne (wiem, co poprawić). Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 siemanko! Ja wlasnie nabylem, i jestem w trakcie skladania Type VIID "Minenleger" Revell 1/144. Model jest swietny. Jak tak patrze na zdjecia to jest prawie ten sam model ale z innym kadlubem. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Ano może masz troszkę racji Dzięki że się wpisałeś w temat bo właśnie ruszyłem teraz z malowaniem tego BOOTa i nie mogłem dokopać się do tematu... A teraz mam na wyciągnięcie ręki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 No właśnie, wyglądało, jakby kolega o nas zapomniał... Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi