Szybki Stefan Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Troszke sie zajmuje budowa U-Boota. Tylko w wiekszej skali. Co i w jakiej skali? I gdzie relacja? Tu: Edit... Cytuj
wielkamucha Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Niestety nie, ale wiem gdzie mozna zasiegnac informacji: http://models.rokket.biz/index.php Przepraszam za OT. Byłem, poczytałem, obejrzałem. Dzięki Nabyłem wczoraj "najlepszy OP wszechczasów" w 144 i jak tylko wyjdę na prostą z Gato, to będę się za niego brał. Sugestie Twoje, jak i Kamila będą bardzo przydatne (wiem, co poprawić). Pozdrowionka Cytuj
Pablo G. Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 siemanko! Ja wlasnie nabylem, i jestem w trakcie skladania Type VIID "Minenleger" Revell 1/144. Model jest swietny. Jak tak patrze na zdjecia to jest prawie ten sam model ale z innym kadlubem. polecam Cytuj
kamil zoszak Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Napisano 19 Sierpnia 2009 Ano może masz troszkę racji Dzięki że się wpisałeś w temat bo właśnie ruszyłem teraz z malowaniem tego BOOTa i nie mogłem dokopać się do tematu... A teraz mam na wyciągnięcie ręki.... Cytuj
wielkamucha Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 No właśnie, wyglądało, jakby kolega o nas zapomniał... Czekamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi