ams Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 JP4(V) L/48 - Model to Italieri/ESCI - tak.. wiem... ale darowanemu koniowi itd. Dodałem metalowe błotniki, grzebień na gąskachi trochę inych drobiazgów. Zimmerit - hand made. Malowany tradycyjnie... Tamiya, reszta to Mig, AK, Tamiya. Zapraszam do obejrzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Możesz zdradzić technikę robienia zimmeritu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Możesz zdradzić technikę robienia zimmeritu? Zimmerit to cieniutka warstwa Tamiya Epoxy Putty. Po nałożeniu szpachlówki smaruje to-to rzepakowym albo innym tłustym i odbijam zimmerit kawałkami z jakiegokolwiek zestawu zimmeritu fototrawionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Dziwny ten Tygrys, nie znam tej wersji :( Mimo tego podoba mi się on jak i pomysł podstaweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Podoba mi się Model broni się nie tylko w kategorii "esciopochodnych", ale i w "open". Szczególne gratulacje za ręczny zimmerit. Podstawka też klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Witam Zimmerit robi realistyczne wrażenie, podoba mi się. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi