bazylms Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Lecisz z tym modelem - już prawie cały sklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Doczytałem się tuhttp://www.network54.com/Forum/47208/thread/1492966286/1/IBG+Scammel+cab+issues że kabina scammella jest trochę skopana, może ktoś pomyśl jak te błędy naprawić. Sorry za zaśmiecanie wątku ale nie miałem pomysłu gdzie to umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 27 Września 2017 Autor Share Napisano 27 Września 2017 Trochę malunków podstawowych ,przymiarka do scenki rodzajowej . W sramelu uruchomiłem przednie i tylnie zawieszenie celem lepszego osadzenia w terenie ,zresztą to jego cała uroda więc dobrze to choć trochę wyeksponować . Teraz przyjdzie się zmierzyć z obsadzeniem pojazdów. A uwaga odnośnie skopania jak najbardziej trafna , w moim przypadku to i tak nie moja bajka więc pozostawiam to innym badaczom IIWW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi