Adrianowro Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Otrzymałem na Wrocław Model show prezent pod postacią karalucha w 72. Dla mnie to bardzo sporadyczna skala i mam może ze trzy modele na koncie ... Więc walczę z kolejnym ... Italery , wzbogacony o lufę RB model + lina Eureki Babetle zrobione samodzielnie... Obecnie jestem na etapie wykańczania siebie i modelu ... Podstawka wymaga wykończenia; usunąć kilka plam na pancerzu które mi nie pasują , przetrzeć ponownie ranty kół, słupki drogowe itd. Możliwe że dojdzie jeszcze desant..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Ciężkie czasy powiedział rosjanin wywożąc zegar na pancerzu, parafrazując stare przysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Ciężkie czasy powiedział rosjanin wywożąc zegar na pancerzu, parafrazując stare przysłowie Kufa nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Belka na tylnym pancerzu jest za krótka. Powinna mieć długość równą zewnętrznemu rozstawowi gąsienic lub nieco większą. Przydały by się choć minimalne zwisy gąsienic (wiem, brak nadwyżki długości, ale trochę da się wygiąć w palcach). Poza tym kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Belka na tylnym pancerzu jest za krótka. Powinna mieć długość równą zewnętrznemu rozstawowi gąsienic lub nieco większą. Przydały by się choć minimalne zwisy gąsienic (wiem, brak nadwyżki długości, ale trochę da się wygiąć w palcach). Poza tym kawał dobrej roboty! Co do belki , fakt nie pomyślałem. Co do gąsek - tez mi brakuje zwisu. Niestety model ma dosyć uproszczone gąski a numeru z żarówką bałem się wyczyniać. Nie do końca mam doświadczenie w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi